Ove stranice štiti Crni vjetar

CRNI VJETAR
Narodni trg 9 HR-52100 Pula
tel. +385 52 394 747 // fax. +385 52 394 746
mob. +385 98 255 666
e-mail: office@crnivjetar.hr
Bodyguard usluge

Obzirom na naš pristup poslovima zaštite, na način da svakom obliku iste pristupamo kao da se radi o neposrednoj tjelesnoj zaštiti,  svaki naš zaštitar, redar ili ostalo sigurnosno osoblje može u odgovarajućem trenutku obavljati poslove neporedne tjelesne zaštite, odnosno bodyguarda.

Poslovno usmjerenje našeg društva upravo i jeste ovaj, izuzetno zahtjevni oblik tjelesne zaštite, tako da cjelokupnu poslovnu, ali i kadrovsku strategiju temeljimo na zahtijevu da svaki naš zaposlenik, neovisno na kojem poslu tjelesne zaštite uposlen, u svakom trenutku može udovoljiti zahtjevima za ovaj, najodgovorniji i najsloženiji oblik tjelesne zaštite.
Jer ako udovoljava najzahtjevnijem, udovoljavat će i zahtjevima svih ostalih, prema složenosti niže rangiranim poslovima tjelesne zaštite.

Poslovi neporedne tjelesne zaštite predstavljaju kombinaciju sastavljenu od preciznog i pouzdanog planiranja, te od pravodobnog izvršenja same zaštite.

Zaposlenici koji rade na poslovima bodyguarda moraju, kao uostalom i za sve poslove tjelesne zaštite koju pruža naše društvo, biti kompletne i stabilne osobe, psihički uravnotežene, obrazovane kako formalnim tako i specijalističkim obrazovanjem, s posebnim naglaskom na znanje stranih jezika i poznavanje rada na računalu, na poznavanje osobnog i poslovnog bontona, na poznavanje zaštitnog načina vožnje, te na poznavanje rada u grupi od dva do šest bodyguarda. Moraju biti u izuzetnoj tjelesnoj kondiciji i snazi, biti vrsni poznavatelji borilačkih vještina i vični oružju.

Pripremljenost za ovu vrstu tjelesne zaštite postižemo neprekidnim usvršavanjem i treningom. Provodimo interne tečaje za bodygurda, neprekidno se proučavaju stvarne situacije iz nevedene problematike, a stalni suradnik sa područja psihologije vrši psihološku pripremu zaposlenika za ovaj, posebno odgovorni oblik tjelesne zaštite. Svakodnevno provodimo treninge održavanja snage i tjelesne kondicije, te raznih borilačkih sportova, kao i rukovanja oružjem.

Članovi smo međunarodne bodyguard organizacije IBA – International Bodyguard Association sa sjedištem u Irskoj, po čijem programu pohađamo razne tečajeve vezane uz problemnatiku neposredne tjelesne zaštite: od osnovnog tečaja za bodyguarde, pa preko tečaja bliske borbe (CQB), tečaja zaštitne vožnje, tečaja uporabe vatrenog oružja u bodyguard poslovima, tečaja otkrivanja ekspozivnih naprava, tečaja bodyguard komunikacije i prislušne tehnike, tečaja bodygard paramedicine, pa sve do specijalističkih tečaja za bodyguarde na plovilima, u avionu i ispod površine mora.

Stručnost, spremnost, pouzdanost i diskrecija su epiteti kojim zadovoljni klijenti već više od desetljeća opisuju rad naših bodygurda.

Povratak na prethodnu stranicu

Copyright © Crni vjetar d.o.o., 2007. g. Sva prava pridržana. Web development: E-scape Internet services.