Ove stranice štiti Crni vjetar

CRNI VJETAR
Narodni trg 9 HR-52100 Pula
tel. +385 52 394 747 // fax. +385 52 394 746
mob. +385 98 255 666
e-mail: office@crnivjetar.hr
Redarske usluge

Osnovni segment našeg poslovanja su redarske usluge, odnosno usluge održanja reda i mira na javnim okupljanjima prema Zakonu o javnom okupljanju. Pružamo redarske usluge na svim oblicima javnih okupljanja, kako na javnim okupljanjima u užem smislu, tako i na javnim priredbama, te na drugim oblicima javnih okupljanja, koja prema, Zakonu o javnom okupljanju, podrazumijevaju okupljanja građana kulturne, vjerske, političke ili zabavne naravi. U navedenu kategoriju ubrajamo i pružanje redarskih usluga u diskotekama, klubovima, restoranima i sl. 

Od donošenja Zakona o sprečavanju nereda na sportskim takmičenjima, redarske usluge na istim obavljamo u skladu s odredbama navedenog Zakona.

Ubrajamo se u tvrtke sa najvećim iskustvom i najdužim stažem u obavljanju redarskih usluga u zemlji. Do sada smo, u proteklih 11 godina,  redarske usluge obavljali u više od 65 diskoteka, odnosno klubova, na više od 320 koncerata, te na više od 500 ostalih tipova javnog okupljanja. 

Prema potrebi, kada za to postoji zakonska obveza ili na zahtjev naručitelja usluga, izrađujemo procjenu sigurnosnog stanja javnog skupa, te na temelju nje i precizni plan osiguranja samog javnog okupljanja.

Iako Zakonom o javnom okupljanju nisu predviđni posebni uvjeti za osobe koje obavljaju redarske poslove, u našem društvu posebni pozor posvećujemo odabiru osoba koje će obavljati redarske poslove na javnim okupljanjima, te odabiremo isključivo osobe iznimnih psihičkih i fizičkih predispozicija, vrsne sportaše, obrazovane u našoj redarskoj školi, sposobne supostaviti se svim izazovima ovog vrlo zahtijevnog segmenta tjelesne zaštite. 

Naši redari, s izuzetno bogatim iskustvom i velikim znanjem u obavljanju redarskih poslova, u skladu sa ovlastima propisanim Zakonu o javnom okupljanju, pružaju najvišu moguću razinu sigurnosti na javnom okupljanju, osiguravajući neometan tijek samog okupljanja, te održavajući zahtijevanu razinu reda i mira.

Povratak na prethodnu stranicu

Copyright © Crni vjetar d.o.o., 2007. g. Sva prava pridržana. Web development: E-scape Internet services.